A pogácsa eredete a római korig nyúlik vissza. A rómaiak "panis focacius" néven ismerték ezt a fajta süteményt, ami azt jelenti, hogy "lapított kenyér". A pogácsa a magyar konyhában a 18. században vált igazán népszerűvé. A legnépszerűbb változatai a sajtos, tepertős, burgonyás és túrós pogácsa.
Íme néhány pogácsa recept, amit érdemes kipróbálni:
Találatok
könnyű
125 perc
közepes
70 perc
közepes
80 perc
könnyű
40 perc
könnyű
60 perc
könnyű
70 perc
könnyű
60 perc
könnyű
45 perc
könnyű
60 perc
könnyű
20 perc
könnyű
140 perc
közepes
110 perc
közepes
80 perc
könnyű
50 perc
könnyű
60 perc
közepes
95 perc
könnyű
55 perc
könnyű
80 perc
könnyű
200 perc
könnyű
55 perc
könnyű
90 perc
könnyű
35 perc
könnyű
65 perc
könnyű
80 perc
könnyű
85 perc
könnyű
70 perc
könnyű
65 perc
könnyű
45 perc
könnyű
30 perc
közepes
120 perc
könnyű
95 perc
könnyű
40 perc
könnyű
200 perc
könnyű
40 perc
könnyű
40 perc
közepes
40 perc