A pogácsa eredete a római korig nyúlik vissza. A rómaiak "panis focacius" néven ismerték ezt a fajta süteményt, ami azt jelenti, hogy "lapított kenyér". A pogácsa a magyar konyhában a 18. században vált igazán népszerűvé. A legnépszerűbb változatai a sajtos, tepertős, burgonyás és túrós pogácsa.
Íme néhány pogácsa recept, amit érdemes kipróbálni:
Találatok
közepes
80 perc
könnyű
45 perc
könnyű
65 perc
könnyű
150 perc
könnyű
50 perc
könnyű
150 perc
könnyű
55 perc
könnyű
60 perc
nehéz
135 perc
közepes
215 perc
könnyű
80 perc
könnyű
200 perc
könnyű
85 perc
könnyű
55 perc
könnyű
65 perc
közepes
135 perc
közepes
150 perc
könnyű
120 perc
közepes
135 perc
könnyű
80 perc
közepes
165 perc
könnyű
45 perc
könnyű
30 perc
közepes
60 perc
közepes
50 perc
közepes
40 perc
közepes
60 perc
közepes
55 perc
közepes
50 perc
közepes
50 perc
közepes
50 perc
könnyű
55 perc
könnyű
40 perc
közepes
45 perc
könnyű
65 perc
közepes
145 perc