A pörkölt Magyarország egyik legnépszerűbb étele, és a magyar konyha egyik legismertebb fogása. A pörköltnek számos változata létezik, a leggyakoribb a marhapörkölt, a sertéspörkölt, a csirkepörkölt és a báránypörkölt, de a húsból készült pörköltek mellett természetesen léteznek vegetáriánus pörköltek is, mint pl a gombapörkölt vagy a borsópörkölt. A pörkölt jellegzetessége hogy hagymás alapon, paprikával fűszerezve, rövid lére, szaftosra főzve készül.
Íme néhány pörkölt, amit érdemes kipróbálni:
Találatok
könnyű
130 perc
közepes
100 perc
közepes
165 perc
könnyű
70 perc
közepes
60 perc
közepes
30 perc
közepes
130 perc
közepes
60 perc
könnyű
30 perc
nehéz
55 perc
könnyű
45 perc
közepes
30 perc
könnyű
25 perc
könnyű
75 perc
közepes
70 perc
közepes
90 perc
könnyű
15 perc
közepes
60 perc
könnyű
130 perc
közepes
25 perc
közepes
60 perc
könnyű
50 perc
közepes
30 perc
közepes
70 perc
könnyű
40 perc
közepes
65 perc
közepes
85 perc
könnyű
55 perc
közepes
50 perc
könnyű
30 perc
könnyű
45 perc
közepes
65 perc
közepes
60 perc
közepes
70 perc
közepes
60 perc
közepes
45 perc